
Livshistorie...Marianne Qvist Hansen alias Hammer alias Reynolds....
" Du skal skrive din livshistorie i et levende og interessant sprog ".....Hmmmm.....
Høj, slank, feminin kvinde. Sporty af bygning med fast æblenumse og stærk overkrop.
Stjernetegn : Jomfruen
Hårfarve : Blond
Øjenfarve : Grønne
Højde : 173 centimeter
Vægt : 57 kg.
Interesser : Familie, musik, hygge, bøger, god mad og vin, rejser, sport, mystik, venner
Social status : Gift, to hjemmeboende børn
Ryger
Særlige kendetegn : 6 piercinger og en tatoovering
Søger : GENSYN MED VENNERNE
CV :
Juni 1982 : Sproglig student , 3. B
August-December 1982 : Silkeborg Højskole
Marts 1983 : Flyttede sammen med højskole-kæresten Thomas i en lejlighed på Christianshavn
August 1984 : Startede på Skodsborg Fysioterapiskole
Juni 1988 : Færdig uddannet fysioterapeut efter 4 års samvær med Syvendedags Adventister...dvs. nul sprut, nul kaffe, nul svinekød, nul smøger, nul sex inden ægtesakbet...yeaaah, right!!!
Februar 1989-Januar 2000 : Ansat som fysioterapeut indenfor geriatrien på Amager
Februar 1991 : 8 måneders sygemelding ifb. komplikationer efter perforeret apendicit og bughindebetændelse...livet er skrøbeligt...
Oktober 1994 : Viktor fødes på Hvidovre Hospital, 7 uger for tidligt og efter at moderen har tilbragt 6 måneder på langs!!!...men, skøn dreng...
December 1997 : Køber mine forældres lejlighed og flytter tilbage til mit gamle barndomshjem på Christianshavn sammen med Thomas og Viktor...200 kvm.med udsigt til Kanal og fulde grønlændere...
Januar 2000 : Thomas og jeg går hver til sit i fuld fordragelighed...hvis der er noget der hedder en "lykkelig skilsmisse", ja, så var det vel det...
Februar 2000 : Ansat som afdelingsfysioterapeut, stadig indenfor geriatrien på Amager
August 2001 : Møder min nuværende mand Robert....Love at first sight.....blind date, arrangeret af...jahhh, hvem andre end Marianne Albeck / Karlberg...endnu engang tak for det, søde....Så nu er jeg altså næsten i familie med Marianne, idet Robert tidligere har været gift med Mariannes lillesøster, Christina. Robert er fra Californien, er lærer på Den Internationale Skole i Helleup og har boet i DK i 11 år.
Oktober 2001 : Viktor får en lillesøster...på faderens side altså...skøn lille tøs som ofte har sin gang i vores hjem
August 2004 : Robert og hans søn Kristoffer flytter ind i Christianshavner hjemmet...luksus-udgaven...børn en uge og BØRNEFRI en uge...fantastisk deleordning som både vi og drengene, begge 12 år, nyder
14. maj 2005...bemærk lige den dato : Robert og jeg bliver viet i Vor Frelser Kirke af ingen ringere end min fader...stort !!...både nuværende familie og eks-familierne var til stede...Det er aldrig for sent, venner...
September 2006 : Viktor får endnu en lillesøster...igen på faderens side...Børn er en velsignelse, selv må jeg vente til et "andet liv" med at få flere...lægesjusk og det danske hospitalssystem...well, say no more...
April 2007...efter 18 års ansættelse, samme sted !!!!...: Ansat som Teamleder i Sundhedsforvaltningen på Træningscenter Indre By
August 2007 : INVITATION TIL FEST....Jeg glæder mig usigsligt til at se jer alle igen....Tak for initiativet, kære festudvalg
Elisabeth
Hej med jer
Hvor er det hyggeligt at høre fra nogle af de gamle igen - og hvor er det bare ærgerligt at jeg den 29. september sidder i Rom. Ikke at jeg ikke glæder mig til turen, men det havde været "max najs" at møde jer igen.
Siden vi skiltes har jeg uddannet mig til skatterevisor og jeg er ansat i SKAT, hvor jeg arbejder med international beskatning. Jeg bor i Rødovre sammen med Flemming. Vi har 2 sønner, der er 18 og 21 år. Den ældste Kenneth er i lære som salgselev hos Tryg Forsikring og den yngste Anders er i lære som elektriker.
Fritiden bruger jeg til lidt løb, spinning og læsning. For et halvt års tid siden fik jeg igen kontakt til Darlene - den amerikanske udvekslingstudent, som jeg byttede familie med i starten af 2. g. Hun er også ved at arrangere jubilæum og beder mig hilse jer alle sammen.
I ønskes alle en god fest, og hvis I beslutter at gentage successen om et år eller to, vil jeg se frem til at deltage til den tid.
Knus Elisabeth (jeg blev vist kaldt Lisbeth dengang)
Hej
Tak for invitationen til fest den 29. september. Fint initiativ, men desværre kan jeg ikke deltage.
Jeg håber I får en god fest.
Mange hilsner
Henriette
Henriette Nilsson
European Environment Agency
Information and data services (IDS)
Kongens Nytorv 6
1050 Copenhagen K
Denmark
Tel.: +45 33 36 72 67
Email: henriette.nilsson@eea.europa.eu
Henrik Palsmar
25 år fri fra skole – og egentlig har jeg stadig ikke bestemt mig til, hvad jeg vil være.
Undervejs har jeg taget hovedfag i musikvidenskab på universitetet og den store organisteksamen fra konservatoriet.
Tilbragte 19 år som nodearkivar for Drengekoret, men fik da taget mig sammen til at kappe navlestrengen og slippe væk fra SAG, da jeg var 39,- man kan ikke være studentermedhjælper, når man er 40, da det er absurd.
Jeg har netop fejret 20 års jubilæum som organist (tjenestemand på fuld tid) i Johannes Døbers Kirke (beliggende i Trekronergade bag vores gamle skole), og der bliver jeg nok hængende, til jeg bliver smidt ud.
Jeg freelancer som musikhistoriker:
har skrevet 300 artikler om ny kompositionsmusik i Den Store Danske Encyklopædi,
artikler som ’Musik og folkedrab’ (om Schönberg, heavy metal og ordet ’genocide’ til en antologi for Dansk Center for Folkedrabs- og Holocauststudier)
redigerer bøger (Sangskolens 75 års festskrift ’For skolen og for livet’, Radiokorets 75 års festskrift ’På elverskud’)
underviser på Folkeuniversitet (sidste kursus ’Sex hos Wagner’ solgte desværre ikke så mange billetter)
og holder foredrag med titler som ”Mozart – skønhed, rædsel og vellyst – eller ’må en stor kunstner sige røv?’ ”.
Sidste år optrådte jeg lige efter Hjerne-Madsen på Dansk Selskab for Neurovidenskabs symposion ’Seksualiteten sidder i hjernen’ med foredraget ’Musik og forførelse’.
1983 dannede jeg Esrum-Hellerup Koret, et uprætentiøst kammerkor på et par og tyve medlemmer. Vi kan snart fejre 25års føsda, og der er stadig en del gamle SAG’er imellem, dog ingen fra vores årgang. Vi findes på www.esrum-hellerup.dk
Ellers render jeg rundt i lokalafdelingen af Enhedslisten som praktisk gris på gulvet (jeg skal sgu ikke vælges til noget!) og forsøger i al fredsommelighed at gøre noget ved krigen, kapitalen og kvalmen over et samfund, der bliver stadig mere undertrykkende, meningsløst og forløjet. Pt. hidser det mig op, at familieministeren fra det liberale parti og den i sine søndagsprædikener mest frihedselskende regering i mands minde ikke blot vil docere for befolkningen, hvor mange børn de skal få, nemlig 3, men kraftedeme har den frækhed at anvise os den rigtige vej til at kunne realisere dette ideal: Bakket op af førende børnepsykologer i Nyhedsavisen foreslår hun: For at få tid til både børn og at arbejde røven ud af buksen for sin topskattelettelse skal man
BRUGE BOLLEMIX
Dette ikke som ministerens indgreb i seksuallivet (det har hun jo vennerne i DF til, hvor de fede unge mænd anbefaler afholdenhed og hænderne over dynen), men fordi hun, der ikke selv har børn, åbenbart bilder sig ind, at det mest tidskrævende ved at have børn er, at pædagogsmagsdommersocialdemokratterroristerne i institutionerne kræver, at gode forældre skal bage boller fra grunden og fremvise det perfekte resultat uge efter uge for ikke at blive melde dem til myndighederne for omsorgssvigt. Derfor vidundermidlet: Lidano Quick-bollemix, så kan du både passe din karriere, få de regeringsbefalede 3 børn og bevare samfundets agtelse som en kreativ og samvittighedsfuld forælder.
Hvad satan laver den liberale minister i min ovn? Hvad rager det hende, om jeg og min søn bruger surdej, gær eller bagepulver eller køber fra Hatting? Ud af mit køkken, minister, jeg skal lave krustader.
Jeg har boet sammen med Anne-Marie (lektor i pædagogisk filosofi på DPU) siden 1991 som ægte kystbanesocialist i villa på Strindbergsvej i Valby. Vi har Tove på 14 (Sankt Annæ Pigekor, Socialistisk Ungdomsfront, My Chemical Romance-fan, EMO, vegetar og absolut pacifist) og Lars på 10 (ville fandme ikke på Sangskole men spiller godt på kohorn, gourmet, køkkenskriver, elsker af årgangsbalsamicoeddike, Claus Meyer og Søren Ryge-fan).
Historien om Lars-Ole
– eller hvordan en umådeholdene begejstring for 2. G
kan afstedkomme to jubilæumsfester…
Udvandringen
Udrustet med en tvivlsom studentereksamen, lod jeg mig deportere til den fjerne del af Danmark – nærmere bestemt Aalborg, hvor ingen kendte mig og hvor jeg derfor kunne bluffe mig til en erhvervsøkonomisk uddannelse, stærkt hjulpet af min flydende Københavnske accent, som virker respekt indgydende på de kanter og som få forstår.
Det samme gjorde sig gældende på det musikalske område. Såvel mine pianistiske som sanglige færdigheder blev tolket som et stilistisk fænomen fra Djævleøen og jeg kunne således nyde stor anerkendelse på de lokale caféer og jazzværtshuse med præstationer, som andre steder ville have bragt de rådne tomater på lystige flyveture.
Et besynderligt studieliv
Cand. merc. studier om dagen, afbrudt af et par begravelser (bare rolig, jeg sang bare), videre til HD studier om aftenen, et par timer på Piano baren og resten af natten Disc Jockey i Jomfru Ane Gade – de fem års studier blev afsluttet efter syv….
Efter dette kurophold vendte jeg tilbage til København, købte en lejlighed på Østerbro og tog en supplerende uddannelse inden for projektledelse og innovationsfremme på Handelshøjskolen. Musikken kunne jeg dog ikke slippe så jeg fik endnu et kirkesanger job og gik til hånde på et forlag der ville prøve noget helt nyt: At lave noder på EDB. Vi fik lavet den første elektroniske nodesats virksomhed i Danmark og samtidig havde vi fået rettighederne til en forfatter som tre andre forlag havde opgivet at udgive – han hed Stephen King.
Et arbejde med gysere og gysser
Jeg var direktør på det forlag i tre år og var det ikke fordi jeg brugte det meste af min tid på at administrere fejlagtige ejendomsinvesteringer, havde jeg sikkert været der endnu, for det var ret sjovt.
I de efterfølgende år arbejdede jeg med at lancere dansk jazz i ind og udland, sælge Steinway flygler og endelig blev også jeg tiltrukket af IT-verdenen – dens smarte titler og svulmende omsætning. Lysten til selvstændighed sad dog i kroppen og i 2000 var jeg medstifter af en virksomhed, som siden da har bragt kunstnere og erhvervsliv tættere sammen.
Min opgave har været at skabe begivenheder for erhvervsvirksomheder, som har ønsket at sætte nyt perspektiv på medarbejderudvikling, markedskommunikation og produktudvikling. Men jeg har også hjulpet med PR opgaver for en række kunstnere og kulturinstitutioner. Et fejlslagent eventyr med udviklingen af ”Tappehallerne” i Tuborghavn, gav økonomiske knubs som førte til at jeg solgte virksomheden sidste år – så nu er det tilbage til pianobaren…. naaah jeg får også tiden til at gå med at løse kommunikationsopgaver for et par high tech virksomheder og så sidder jeg i den styregruppe, som planlægger verdens symposiet for kormusik i Operaen i 2008
Det kunne jo virke trøstesløst, var det ikke for min kone Lena, der, for 15 år siden, samlede mig op i en natbus hvor jeg let overrislet sad og fortalte løgnehistorier til alle der gad at lytte. Hun er mor til mine to skønne unger: Sebastian på 12, som lige er dumpet til eksamen efter to år på Det Kgl. Teaters Balletskole (fars dreng!) og Therese på 9, som er vild med heste - og mig, men taler pænere til hestene.
Idyllen er komplet når kernefamilien sætter sig i den velpassede villahave i Birkerød i det smukke Nordsjælland, på terrassen mellem huset, der blev købt i tide og garagen med den elektriske port, der så smukt glider ned og skjuler rusten på de alt for gamle biler.
Jeg glæder mig utrolig meget til at se jer igen, udveksle anekdoter og gøre en fjern og mørk fortid, lys og smuk
De kærligste hilsner Lars-Ole

Lotte Bjarlert
Det var helt naturligt for mig, at vi skulle mødes for at udveksle ideér om en jubilæumsfest,
da Lene kontaktede mig, for vi har siden gymnasietiden løbende haft kontakt. Det samme har jeg med Mette og Lisbet.
Alt er ved det gamle når man mødes, skulle jeg hilse at sige, så I kan roligt troppe op til festen og få en sjov aften uden at skulle bekymre jer om,
om I nu har noget at tale med nogen om. De fester vi har haft holdt med folkeskolen, er ikke gået stille for sig:-)
Erhvervsmæssigt har jeg altid arbejdet med salg. De sidste 12 år på et større dagblad, og nej - ikke som side 9 pigen :-)
Privat er jeg kæreste med Asbjørn, som også er far til mine to dejlige drenge; Victor på 11år og Ulrich på 6 år.
Vi kan alle lide at spille golf og at rejse, og så har vi et dejligt sommerhus, som vi også bruger meget.
Vi ses!
PS. Hvor mange stavelser er der i "pædagogsmagsdommersocialdemokratterroristerne"?
Lene Marker ( tidligere Meyer-Nielsen ) 3.A. :
Sådan cirka sytten – Lotte. J Men sikke dog et morsomt ord, som jeg nok aldrig før er stødt på.. !
Hvor er det sjovt og hyggeligt at læse om jer – og se billeder…. J. – Jeg glæder mig til at læse om nogle flere….
Og jeg glæder mig MEGET til at se alle jer, der kommer til festen… - Det bliver bare SJOVT !!
Hér er lidt om mig og mit liv indtil nu:
Inden vi fik studenterhuen af i juni 1982, var jeg med nogle andre studenter fra kirken i Tivoli ….. Der var Ole bl.a. med! Vi havde kendt hinanden i 5-6 år, og der i Tivoli .... fandt jeg ud af, at han faktisk var –(og stadig er..) meget sød J ! Det sagde jeg også til ham – såmænd !
Jeg var kort efter på kør-selv-camping-ferie i Frankrig med min familie, - og Ole var i Italien med sin. På vejen hjem på en rasteplads i Tyskland (”TRAVE”) - mødte vi hinanden J Jamen, er det ikke fantastisk ?? Vi gik en tur, og var væk det meste af natten…. – Ja altså,- det mente vores forældre, - men vi sad bare oppe under motorvejsbroen, da vi var færdige med at gå tur !
Et år efter (d. 28.-08.-83.) blev vi ringforlovet, og året efter igen (d. 18.-08.-84.) blev vi gift – og det er vi heldigvis stadig J
Jeg blev uddannet som sygeplejerske i august 1989. Jeg fødte vores datter Julie en måned efter og har efter ½ års arbejde på Glostrup Hospital været ansat i Høje-Taastrup Kommunes hjemmepleje siden d. 01.-09.-90. Jeg fik job som fast aftenvagt (og det har jeg sørme stadig....), så jeg kunne passe vores barn ( og senere børn) hjemme, indtil de kunne starte i børnehave.
Jeg har 3 SØDE børn - nu teenagere :
Julie er snart 18 år og hun går i 3.G. på Ishøj Gymnasium. (uhh… student til sommer J ),
Maria er 16 år og går i 10. klasse på en efterskole i Mariager (i Jylland – langt fra moar…. L ),
Anders er lige blevet 14 år og går på Brøndbyvester skole, som ligger 5 huse fra vores.
Min hund Chili er syv, sort, smuk, sød, savlende, smilende og lidt småfed !!
Ja, vi bor så i BRØNDBY (-og er trods alt stadig Brøndby-fans……man skal jo ikke svigte venner der er i nød.. !!) !!
Vores hus købte vi for 16 år siden (billig tid..), og det er siden blevet udvidet med en 1. sal (min mand er ret handy…. )
Nu er vi ved at få ny have og nyt hegn !! Tror på at det bliver flot - en skønne dag !!
Jeg hygger mig meget med familie og venner, -og vi elsker at være på ferie. Som regel med vores campingvogn.
Vi har lige alle 5 (ja ikke hunden.,..) været på DEN FEDESTE FERIE i USA i 4 uger JJ (Uden campingvognen dog..) !! Det var bare SUPER !!
Jeg tager flere billeder end nogensinde - (det blev til over 2000 i USA.. ) !
Elsker er måske et for stærkt ord - men så holder jeg RIGTIG meget af mit digitalkamera !! (Skal nok tage det med til festen J )
Det var så lidt om mig, om hvem der står i ”Den blå bog” :
” Kender man ikke Lene, virker hun meget genert, men det er hun bare slet ikke ! ”
-- Og JA, jeg samler stadig på klistermærker ,- syns´ bare det er svært at sætte dem ind i en mail…!
Glæder mig til vi ses – fra LENE c”,)
Mia Böök
Har været inde og læse de historier som allerede er sendt ind. Hold kæft hvor er det bare sjovt og hvor er I bare velformuleret. Man får jo helt præstationsangst J
Here we go.....
Startede efter endt studentereksamen med at læse tre år mere til civiløkonom i København. Så havde jeg også fået nok af både studiemiljøet og Danmark. Tog til min søster i New York, hvor jeg arbejdede i tøjbutik og dansede i min fritid.
Vendte efter et halvt år snuden hjem til Cph, flyttede sammen med Uffe i min lille lejlighed ved Trianglen og fik arbejde i et vekslerforetagende. Her startede jeg som indtaster af data og lavede senere tekniske aktieanalyser til firmaet og til dagbladet Børsen. I samme periode holdt uffe og jeg op med at være kærester og efter et år besluttede jeg at det var lettere at gifte sig med en af partnerne end at arbejde selv J
Vi flyttede sammen til Gibralter, blev gift, fik to skønne børn. Vi blev på Gibraltar i 3 år og flyttede så lige over på den anden side af grænsen til Spanien og blev 2 år mere. Så gik turen hjem til Danmark, hvor min datter blev født. Derefter var det meningen at vi skulle til udlandet og bo igen, men af forskellige grunde blev det ikke til noget og i 1997 da min datter var knap 6 år besluttede jeg mig for at blive skilt. Jeg var ikke træt af at være gift, men træt af at være alene i mit ægteskab. Vores prioritet har altid været at børnene skulle lide mindst muligt og har idag et fint familieforhold med nye partnere.
I alt den tid jeg var gift gik jeg hjemme og nød mine børn, som dog lige blev sendt i skovbørnehave... bare sådan få lige at få lidt hår på brystet og lære at dele deres frugt.
Da jeg flyttede fra mine børns far til Birkerød, tænkte jeg, at hvis jeg skulle ud på arbejdsmarkedet igen, så ville jeg sku lave noget jeg syntes var sjovt. Derfor brugte jeg to år på skolebænken igen og uddannede mig til designer. Derefter åbnede jeg egen butik på Værnedamsvej i København. Jeg lavede primært brudekjoler og gallakjoler og det gør jeg stadig engang imellem når jeg føler for det.
Men i længden blev det til for meget arbejde, når man er alene med 3 børn. Børnenes far flyttede nemlig til Syd Afrika og uden besteforældre kan det være sin sag at få det hele til at hænge sammen. Idag er jeg agent for et tysk og et italiensk tøjfirma og har kontor og showroom i Bella Center på Amager.
For fire år siden blev jeg gennem venner præsenteret for en super dejlig mand, som hedder Jens og er tømre. Vi deltog sammen i et tv program, som hedder Room Service, på foranledning af gode fælles venner, som godt vidste at Jens havde et godt øje til mig.... The rest is historie......
Idag bor vi i et dejligt hus i Birkerød.... hvor jeg er løbet på Lars-Ole nogle gange. Vi er så heldige at vi har plads til begge at have værksteder og fælles kontor, og mine drenge bor sammen med os. Alexander er 19 år og Daniel bliver 18 år her i September. Jens søn Oskar på 11 år her vi hveranden weekend. Min datter Regitze, som bliver 16 år i denne måned er netop flyttet ned til sin far i Johannesburg for anden gang. Hun boede der også fra hun var 11-13 år. Hun syntes bedre om livet dernede og det er man jo nød til at respektere selv om det da er lidt hårdt.
Jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på alle igen og jeg tror vi får en super skæg og hyggelig aften. Vi, i ”festudvalget” vil i hvert tilfælde gøre vores til at det bliver sjovt !
Mia 3b
Heidi Senderovitz
Hej alle StudentSag1982'ere!
Her er Heidi – dydsmønstret fra A-klassen... J Sikken et fremragende initiativ – at holde en 25-års komsammen for de "gamle" SAGer!
Min livshistorie begynder lige HER:
Jeg er lykkelig gift på 19. år med Frank, som jeg mødte i det daværende Østtyskland i 1984. Han er nu ikke tysker, men derimod irer... Jeg befandt mig i den lille by Erfurt i Østtyskland, fordi jeg efter gymnasiet var havnet på lærerseminariet, hvilket var lidt af et fejlskud karrieremæssigt set, men alligevel et lykkeligt ét, fordi det var i forbindelse med tyskstudierne, at jeg tilbragte en sommerferie i Erfurt. Det gjorde Frank også, og så var der amoriner i luften. Nogle vil måske huske mig som én, der absolut IKKE var til hverken drenge eller fester i gymnasietiden. Men nu blev jeg altså forelsket til op over begge ører – for første gang nogensinde. Resten er historie. J
Da vi begge havde afsluttet vores uddannelser og efter et enkelt år sammen i Irland, slog vi os ned i Danmark, blev gift i 1988, blev husejere, og fandt hver vores arbejdsmæssige niche. Frank fik job som skolelærer – hans absolutte kald her i livet. Jeg, der ikke rigtig havde noget kald rent arbejdsmæssigt, fik job i et privat telekommunikationsfirma. Hér arbejdede jeg trofast i 19 år (ja, 19!!), hvorefter jeg sidste år endelig tog mig sammen og fik mig et nyt job som translatør og koordinator i et lille softwarefirma. Hér laver jeg endelig dét, som jeg elsker og er god til: at sidde og "nørde" med sprog dagen lang.
I mellemtiden gik jeg også hen og fik børn – ikke på den konventionelle facon – men ved at hente dem hjem fra henholdsvis Vietnam og Kina. De er to fantastiske, smukke og frække piger – Molly på 8 år og Sally på 6. Adoption er gået mig ganske i blodet, og jeg arbejder på frivillig basis i landsforeningen Adoption & Samfund, hvor jeg sidder i redaktionen, der laver foreningens medlemsblad. Mit højeste ønske er at komme til at arbejde professionelt med adoptionsformidling, men det er desværre ikke lykkedes. I stedet deltager jeg i min fritid på alle mulige og umulige danske og internationale adoptionsfora. Her – og hvor jeg ellers kan komme til det – plæderer jeg ivrigt for adoption som "første valg", hvis lagengymnastikken ikke resulterer i børn (nå, dét var vist lige kæphesten, der stak hovedet frem dér!) Vores adoptionsrejser til Vietnam og Kina har været vores livs oplevelser, og vi er så småt ved at planlægge at tage derud igen for at gense begge lande sammen med vores piger.
Så jeg befinder mig altså i en international familie: dansk, irsk, vietnamesisk og kinesisk... Vi er tosprogede, så også på hjemmefronten er engelsk en stor del af min dagligdag. Og ellers er min altoverskyggende hobby at fotografere (Lene – JEG tør godt sige, at jeg elsker mit digitalkamera!) samt læse moderne, engelsksproget litteratur.
Dét var vist dét – i store træk. Jeg har sprunget en masse detaljer og mellemregninger over, men jeg tror, jeg fik lagt vægt på det væsentligste: min dejlige familie. Hvis I har lyst, kan I kigge på min hjemmeside: http://www.laceysenderovitzfamily.dk/, der mest handler om adoption og har tonsvis af fotos af Molly og Sally.
Jeg glæder mig til at jer alle sammen!
Mange hilsener,
Heidi Senderovitz.
Knud Palsbro
Tak for invitationen til vores 25 års studenterjubilæum. Jeg har glædet mig meget til det, men kan desværre ikke deltage den 29. septtember, da jeg er til Landsråd i Det Konservative Folkeparti. I forbindelse med kommunalreformen ændrede vi organisationen meget, og blandt andet blev amtsorganisationerne til 10 storkredse. Jeg er formand for Storkreds København (Det vil sige København, Frederiksberg og Amager) og er medlem af den stærkt reducerede hovedbestyrelse i partiet (fra 55 medlemmer til 36 medlemmer). Det betyder også at jeg dårligt kan blive væk. Fra Herning.
Men jeg håber, at I får en dejlig aften og har det sjovt med at genopfriske minder og genkende hinanden. Som nogle af Jer ved, var jeg selv lidt i gang med at invitere til party, da jeg fandt ud af, at I allerede var i gang.
Min livshistorie de seneste 25 år er meget godt illustreret på www.palsbro.dk
Der ligger kort og langt CV. Man kan se hvor mange børn jeg har, med hvem og så videre. For nyligt begyndte min ældste datter i spirekoret på Sankt Annæ Gymnasium (sammen med Inge Signe Adrians lillesøster Gry's tvillinger). ak ja, det er en lille verden og den er fuld af musik

Her er et fint billede af Ella, der er 7 år og går i 1. Y på Strandvejsskolen; Dagmar, der er 4 år og går i børnehave lige overfor Ellas skole og Pernille, der er min hustru, ekstern lektor på DIS og formand for Foreningen Danske Designere.
Per Haugaard
Det var vel nok en overaskelse. Genialt initiativ og selvfølgelig kommer jeg.
Min livshistorie ? Jeg havnede i EU efter et studieophold i Belgien efter jurastudiet og en periode som advokat i et belgisk og et dansk advokatfirma. Lige nu er jeg rådgiver for den engelske handelskommissær Peter Mandelson i dennes kabinet. Very British, I say. Mit ansvar er EU's handel med Kina – så hvis I får udslet af at slikke for meget på jeres Mattel legetøj eller ikke kan få nok kinesiske T-shirts eller betaler for meget for jeres sko - så er det min skyld. Ellers kan jeg kun sige at EU rykker og, at I alle sammen er velkomne til at komme forbi Bruxelles til en gang kogte muslinger med fritter og mayonnaise.
Jeg er gift på 19. år med belgiske Annick og vi var to drenge på 15 – Hans - og 13 – Niels - år. De er selvfølgelig også Søren Ryge fans – og er vilde med stand-up og Tjenesten ( …. Henrik Palle !!!!! – du er også stor i Belgien !) som de følger på TV Zulu og DR2 via satellit. Men ellers synes de bare, at jeg ser pinlig ud i løbetøj og generelt downloader for lidt heavy og rap musik til vores iTunes konto - men dog at det er sejt at holde sommerferie i Grønland.
Glæder mig til at se jer alle sammen igen.
Per – per.haugaard@ec.europa.eu ; http://ec.europa.eu/commission_barroso/mandelson/cabinet_en.htm
Kåre Petersen
Retro er jo in og en 25 års jubilæumsinvitation sætter tanker igang - godt at nogen inviterede og tak for det. Hvad kunne være interessant at fortælle? 2 afbrudte Uni-studier, 2 ægteskaber, 2 X 2 børn, 92 kg, størrelse 42 i sko, 2 hjul på cyklen........... Efter SAG blev jeg universitetsstuderende og boede på kollegie. Jeg oplevede underlig sex og euforiserende stoffer og udøvede rockmusik som ingen med garanti kan huske. Jeg har såmænd også kortvarigt været medlem af Esrum-Hellerup koret og har sunget og talt med notabiliteter som f.eks. H. Palle. 1987 forlod jeg studierne, kastede mig i ud i ufaglært arbejde, og endte med at indgå ægteskab med en frisør som jeg siden fik 2 børn med. Min første søn blev navngivet Jeff efter Jeff Beck. Jeff Beck:"Wired", 1976, er tatoveret i mit indre. Sådan var 1980´erne for mig. 1987 var også året, hvor Whitesnake releasede en LP, der hed 1987, hvor heavy poprock blev løftet op på et niveau, der hverken er hørt før eller siden - køb den, hvis du ikke allerede har den. 1995 blev jeg skilt og 1996 forlod jeg den sociale højskole som socialrådgiver - "So it goes" ville Kurt Vonnegut have skrevet. Kurt V. blev jeg introduceret for på SAG og har tænkt ham lige siden - so it goes Billy Pilgrim. Siden mødte jeg mit livs kærlighed som jeg ikke kun tænker på, men har fået 2 sønner med. Den mindste er 13 måneder og kan nogen tricks med kropssprog, udtale og udstråling, jeg gerne ville kunne. Den kommunale beskæftigelsesindsats har været min metier de sidste 10 år og vil nok være musikken i mit arbejdsliv fremover. Det er et hyggeligt initiativ og jeg glæder mig til at se jer. mvh Kåre Petersen
Hvad der siden skete for Anne Due
Efter de glade gymnasiedage, tog jeg et år hvor jeg øvede som et lille s… på min obo, kom på konservatoriet og afsluttede efter 6 år med diplomeksamen i 89. Herefter studier i London hos en stor obokanon. Dejlig by at bo i. I al den tid var jeg kæreste med Ole, som er bygningsingeniør. Vi flyttede sammen i Vangede i lejlighed.
Herefter fulgte det hektiske musikerliv med kontrakter og assistance i Det kgl. Kapel, Odense Byorkester, Athelas ensemblet, Hallansensemblet(Sverige), Tenerife Symfoniorkester og mange andre steder(også det meget omtalte Esrum-Hellerup kor). Forestillinger på Det ny Teater og Østre Gasværk blev det også til, men, men, men intet fast arbejde.
Ole og jeg gik fra hinanden 96, og nu syntes jeg der måtte ske noget. Hvem gider leve af supplerende dagpenge resten af livet? Fast arbejde findes inden for hospitalsvæsenet. Læs selv i aviserne, der mangler folk. Så jeg tog matematik og fysik på VUC. Overvejede kort om jeg alligevel ikke skulle læse atomfysik men søgte ind på radiograf-skolen(og nej, det er ikke noget med radioer, men røntgen) og blev færdig efter 3 år.
Midt i al dette syntes Oles lillebror at jeg skulle møde en der hed Peter, for han var vist lige noget for mig. Og ret det havde han jo. Jeg flyttede ud til Peter i stort gammelt hus i Charlottenlund. Fik arbejde på Bispebjerg Hospital, hvor jeg stadig arbejder.
Vi blev gift 20.august 2005.
To børn er det også blevet til, Agnete på 6 og Frederik på 3. Agnete er lige startet på Ordrup skole og i den anledning har jeg taget forældreorlov. Jeg havde stadig 12 uger tilbage fra min barsel, og trængte i den grad til at holde lidt fri. Som det også er at læse i aviserne er vi hårdt pressede i det offentlige sygehusvæsen. Alt for få hænder, for mange vagter og overarbejde. Så nu leger jeg superhjemmegåendehusmor indtil 12.november, og det er bare fedt.
Oboen er ikke lagt helt på hylden og jeg fører mig stadig lidt frem inde i Tivoli om sommeren i Promenadeorkestret, og i min trio, Den danske Obotrio.
Ellers bruger vi tiden med mange venner og på løbende at renovere huset. Vi har lige fået hele kælderen gravet ud så Peter, der er 1.97 også kan stå oprejst dernede. Og med små børn så keder man sig ikke.
Jeg glæder mig til at se jer alle sammen.
Kærligst Anne
Per Nørby Holm
Hej alle
Mit liv efter gymnasiet startede som aktiv musikudøver. Jeg var med i
8 kor og orkestre om ugen (blandt andet det nu legendariske Esrum-Hellerup kor).
Jeg opgav dog hurtigt drømmen om en tilværelse som professional musiker. For det
første skal man jo øve sig dagligt i mange timer, hvilket jeg altid har næret en sand
afsky for, for det andet var konkurrencen benhård. Jeg besluttede derfor at jeg hellere
ville blive en dygtig amatør i stedet for en middelgod professional. Da jeg efter at have
mødt en kæreste, som jeg gerne ville flytte sammen med, blev jeg nødt til at finde et job.
Jeg fik ansættelse hos Wilhelm Hansen og har været i branchen lige siden (i dag som selvstændig
i firmaet Nodesalg). Efter et par år besluttede jeg at jeg ville læse musikvidenskab på universitetet. Det var lidt af et projekt da jeg kun havde 6,9 i snit og optagelse krævede 9,6. Jeg prøvede sågar
at vende mit eksamensbevis på hovedet, men ak! det viste stadig 6,9. Efter ihærdigt
at have rendt studievejledningen på døren lykkedes det til sidst at komme ind.
Det var her min store interesse for Barbershop startede. Jeg synger i dag i kvartetten
Fourtune, jeg dirigerer Barbershopkoret Harmony Rocks, er Barbershop – coach
og er formand for Dansk Barbershopforening. I 1993 startede jeg med at lave amatørteater,
hvilket jeg stadig gør. Jeg sidder nu som kapelmester på Glostrup Amatørscene. Det har bragt
mange oplevelser med sig. Jeg har blandt andet opført stykker som John Mogensen, Pinafore,
Svend, Knud og Valdemar og sidst men ikke mindst Nedre Skensved & oplands
husmoderforenings teaterklubs opførelse af MACBETH, hvor jeg udover klaver og
trompet, også spillede på tuba og sækkepibe. Nåh ja! det er også her jeg har mødt min kone
Dorthe. Vi har i dag en dejlig datter på 9 år som hedder Ea.
Det var vist det hele.
Jeg glæder mig til at se jer
Lisbeth Rasmussen
Jeg tror nok at mit bedste fag i gymnasiet var tysk. Tysk er stadig et sprog jeg er vild med. Jeg boede en kortere periode i Berlin før ´89 og der lærte jeg at holde endnu mere af tysk. Egentlig forstår jeg ikke at det var et mit yndlingsfag. Jeg sad og kikkede ud af vinduet det meste af tiden og Else Inge (Die Blonde Inge kaldte vi hende efter hende i Tonio Kröger, som vi terpede), sagde tit: Du träumst, Lisbet. Hun sagde også, at jeg ikke måtte tygge tyggegummi i timerne.
I historie, hos Tove, måtte man ikke strikke!! Jeg måtte lade håndarbejdet ligge, men ved ikke hvad jeg så lavede: Det har taget mig alle årene, siden, at få lidt styr på verdenshistorien og jeg indskærper overfor min ældste søn (Jonathan, 10 år, lidt skater, lidt bogorm) at man virkelig lige så godt kan høre efter, når man nu alligevel er i skole.
Jeg ville virkelig også ønske at jeg havde hørt efter i religion, for i dag ville jeg så gerne have vidst mere om Mahabarata og vedaerne osv. Dét som vores lærer troligt forelæste om og som i dag ligger inden for noget af det jeg interesserer mig for: Jeg er bl.a. blevet yogalærer undervejs.
Gymnastik… havde vi overhovedet det i gymnasiet? Aner det ikke.
Sang. Synger desværre ikke mere, men håber at tage det op igen på den anden side af småbørnsfamilielivet (har også en søn, Bertram, på fire år, stadig mest ”glad i låget”). Husker glæden ved at synge i kor, men kunne ikke drømme om at sende mine drenge på SAG. Det har mest med mine stærke pædagogiske og psykologiske synspunkter (udmøntet i min seneste uddannelse til psykoterapeut) at gøre: Tror på processen frem for målet og er hundrede gange mere interesseret i børns følelsesmæssige kompetencer end jeg oplever (fagjargon, sammen med ”jeg tænker” osv. -- det kan godt hænge mig langt ud af halsen) at man er i de fleste skoler.
Oldtidskundskab. Gisp for et uddateret fag, synes jeg. Hvorfor i alverden havde vi ikke kunsthistorie i stedet?? Så havde jeg nok læst det bagefter. I stedet blev det Film- og Medievidenskab. Et fag jeg ikke har brugt til meget, men det var nogle gode år, med bl.a. også masser af aftener på Dan Turèll som det var engang. En meget lang studietid og ungdom (mødte først søde Kenny, drengenes far, da jeg var 30. Kenny ligner sit navn: Rødblond og egentlig lidt for vild til mig. Han er 1000 ting, bl.a. klatrer, og jeg har fået et liv – på godt og ondt - der ligger langt fra det rolige og regelmæssige jeg troede jeg ville få, da jeg gik ud af gymnasiet..).
Og så var der engelsk og dansk og matematik og nogle naturfag og latin (hvorfra jeg af en eller anden grund husker noget om aktualiserende præsens..) - og fritid og forelskelser og fester.
Og nu er der fest igen og jeg glæder mig MEGET til at se tilbage og gense!
Bis bald!
Signe Adrian
Hej!
Her er mit bidrag til min livshistorie på 25 linjer:
På 25 år er det lykkedes mig at:
- kun at have låsesmed 3 gange (småting - har heldigvis en reservenøgle hos min søster, som har sparet mig for tusindvis af kroner)
- at melde mig til et rædsomt sykursus for gamle damer
- få én bøde fordi jeg ikke havde billet i Metroen
- kaste mig ud i faldskærm uden at få en skramme
- blive gift og skilt igen
- tabe en stor del af håret efter et chok
- græde en million tårer over ikke at have fået børn - og så til sidst ved en teenage-agtig-ups-tur i Tivoli at møde en mand og 8 1/2 måned efter føde enæggede tvillinger
- rejse i 28 lande
- bo i længere tid i Sengeløse, Valby, Randers, Amager og til sidst:
på Vesterbro
- at skrive min første indsigelse til politikerne mod proceduren for sammenlægning af institutioner
- få et enkelt læserbrev i avisen
- save 5 cms lang og 1 cms dyb revne i min svogers hånd med en motorsav
- få malet 103 tilbøjleligheder og mindst 128 andre malerier
- få nogle af malerierne med bl.a. på de censurerede udstillinger på Charlottenborg og Den Frie
- cykle til arbejde og undgå at købe en bil
- at gå op og ned fra 4.sal mindst 4217 gange
- spise en slange
- arbejde med gadebørn på New Zealand og lave ca 123 ristede toast og
215 pandekager min søsters 5 børn
- som lektor at overvære mindst 201 musik-eksaminer på læreruddannelsen de sidste 12 år
- at lave koropvarmning og indstudere korsater til mindst 278 korprøver i tre forskellige kor
- at få malaria efter kun 7 dage i Ghana, selvom inkopationstiden er 10 dage
- at glemme de fleste latinske bøjningsformer, men ikke Eva Toft
- at være til Trivelsfondsfest to gange
- bevare kontakten med Marianne Koch, Hanne Bremholm og Palsmar
- at miste alle de fotos, jeg engang havde fra de gamle studenterdage
:-) Signe Adrian - hende med to forskellige strømper og en hundesnor som bælte til studenterkjolen
Lise Plougmann.
Hvor er det herligt at læse om jer alle – og hvad I har bedrevet i alle disse år.
Jeg kan desværre ikke deltage i festen, hvilket er meget ærgerligt, men I skal alligevel høre lidt fra mig:
Kort fortalt er jeg gift med Kim, som jeg snart har 25 års jubilæum med !
Vi har 3 børn. Dvs. de 2 store er jo ikke børn mere: Ida er 20 og læser på Handelshøjskolen i KBH, Emil er 16 og går i 10 klasse og Filip er 9.
Vi er netop flyttet til Ribe, og bor nu helt ude i Vestjylland. Vi kan se ud til Vadehavet og vi er lige nu ved at vænne os til, at det altid blæser i Vestjylland. Som Emil siger: Selv kragerne har opgivet at flyve helt herud. Han synes det er ”totalt nedern” at bo på landet, og har bedyret at han efter 10 klasse straks vil retur til Sjælland. Det er helt OK, man kan ikke leve sine børns liv.
Efter gymnasiet læste jeg Cand.Techn.Soc på Roskilde Uni. Noget med miljø og socialt engagement havde jeg vist allerede lagt sporet til i gymnasiet, så det var ret naturligt at fortsætte her.
Jeg blev færdig fra RUC i 1989, og flyttede derefter med Kim og Ida til Silkeborg, hvor jeg fik mit første job som arbejdsmiljøkonsulent. Jeg søgte på det tidspunkt job fra Grønland til Gedser, og heldigvis var – min dengang – lille familie med på den værste rent geografisk. Vi boede herefter i Jylland frem til 1996, hvor jeg slog mine folder i forskellige jyske kommuner og i forskellige lederjobs, og vi fik Emil.
I 1996 fik jeg job som Socialchef i Stenlille, en lille midtsjællandsk kommune. Vi bosatte os nu igen på Sjælland i Sorø, hvor vi boede frem til nytår 2007.
I 1997 fik vi Filip. Han blev født med forskellige handicaps, og det slog jo bunden ud af familien – i hvert fald i en periode. I de næste 3 år havde vi fast lægepersonale og vagter boende i vores hus i tre holdskift, som skulle overvåge Filip, da han ikke selv kunne trække vejret. Det var nogle hårde år, hvor vi tilbragte mere tid på hospitalet end på arbejdspladsen, og derfor droppede jeg socialchefjobbet, og slog ind på nye veje i Arbejdstilsynet.
Heldigvis gik det sønnen bedre og bedre fra han var tre år, og han er i dag en rask og rørig dreng, som stort set ikke har nogen skavanker efter de hårde første år.
Vi har ikke på noget tidspunkt været bange for at flytte os geografisk, så da jeg fik muligheden for at få job som Jobcenterchef i Esbjerg kommune, slog jeg/vi til, og flyttede retur til Jylland.
Det er helt vildt sjovt og udfordrende, både jobmæssigt og at flytte landsdel.
Jeg har i mange år haft lyst til at synge igen, men fik ikke gjort noget ved det. Nu har jeg langt om længe fundet et kor i Ribe som ville optage en lidt vissen sopranstemme. Det er herligt at synge igen.
Skulle I få lyst til at se Sort Sol ved Vadehavet så kig forbi.
Rigtig god fest !
Lise
Lars Esholdt
Erhvervsmessige udgydelser holder jeg for mig selv men lidt af min historie deler jeg gerne. Jeg glæder mig sgu til at se alle selvom jeg ved at det nok handler om at se sig selv og endelig få selvindsigt nok til at fastslå at man er blevet ældre. Jeg er ikke blevet længere og har heller ikke arbejdet så meget med det men forhåbentlig lidt klogere. Jeg er skilt fra Ingrid efter 15 års ægteskab og har fået mine børn med den kvinde jeg ønskede så det fortryder jeg ikke selvom det var en lidt hård proces omend selvpåført da jeg forelskede mig hovedstups i en anden kvinde. Ikke fordi jeg ikke var glad i min kone men fordi jeg ret og slet ble forelsket. Kvinden jeg forelskede mig i hedder Marianne og har 2 børn på 8 og 11 og bor i København mens jeg bor i Oslo. Jeg har 2 piger (12,15) og de er nokså søde ved deres far (pappa). De er kontante, direkte og viger ikke for en diskusion. De er satans ubøjelige og det vides ikke hvorvidt de har denne egenskab fra deres mor eller far. Min far er lige død men jeg nåede heldigvis til Danmark og fik den glæde at holde om ham da han døde. Troede egentlig at tab af en så ældre herre var forståeligt og bærbart men man savner nogen/noget som vel nok med tiden vil manifestere sig - mange af jer andre har nok allerede fået den indsigt. Jeg blev født lidt gammel og jeg tænker på Jimmi, Thomas, Henrik Palle og mig selv iført fløjlsjakke på Italiano med pibe i kæften seende meget modne og erfarne ud. Synes det er dejligt at blive ældre og føler egentlig at jeg blir yngre som tiden går og mer "pisseligeglad" med at være en "pæn" dreng - ret og slett mer kompromiløs.
Lars Esholdt
|
Uffe Just
Ja jeg blev jo hverken gift med Mia eller blev tennisspiller. Men efter at have brugt et par år på begge dele efter endt studentereksamenen begyndte jeg at læse HA.
Her gik Lars Esholdt også og sammen gennemførte vi vores cand merc. Formentligt på rekordlang tid...Vi var først færige i 95' efter være blevet fædre og gift. Nu efter den obligatoriske skilsmisse og to delebørn (piger) på 12 og 4 bor jeg sammen med min dejlige forlovede i Klampenborg. Marie er lidt yngre end jeg, hvilket vel skal til for at holde topformen nu, da jeg fylder 45 om 2 måneder.
Mit reklamebureau (Just/Kidde) kører nu på 15. år, og ud over at slås med kunderne om priserne, er vi da også så heldige at vinde lidt reklamepriser både nationalt og internationalt hist og her. Noget af det vi laver, ser I på TV med bl.a. Miele.
Jeg dyrker stadigt lidt sport med bl.a. lidt tennis og golf samt fitness.
Ovenstående fantasiløse linjer om de sidste 25 år var vel hvad det kunne blive til her tirsdag aften kl 22.30.
Jeg må prøve at berette lidt mere levende på lørdag til de par stykker, der eventuelt måtte gide at høre på det.
Jeg glæder mig nu mere til at høre jeres historier!
Uffe

Nicolai Kjølsen
Koncertpianist
Organist Komponist & Korleder .
Efter stud.eks på SAG blev musikken min levevej ! Optaget på Konservatoriet 1983 med
eksamen fra Solistklassen i Klaver & Akompagnement 1992. Ansat som pianist ved Balletafdelingen på det kgl. Teater fra 1992 –2005. Afsluttede sideløbende Organist –uddannelse med eksamen i 2005. Pt. ansat som Organist ved Sct. Michaels Kirke i Slangerup.
Fra 2006 Pianist hos HM Dronningens private Ballethold .
Gift på 14 år med operasanger Pauline Kehlet , fik i julen 2006 vores første barn – en dreng -
Sixten Filip på nu 9 md.
Med min kone har jeg siden 1994 tillige dannet par musikalsk , som DUO” LA VALSE” ..
jeg vedhæfter lidt om Duo ´ens virke….
Som dén eneste fra SAG-årgangen har jeg løbende kontakt med min gode kollega BO ANDERSEN |